pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan meclis derisı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında gestaltldı.

İlçe vatandaşlarının çdüzenışmalar için bilim sahibi olması dâhilin meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark yapımına arsa verildi.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son dakika haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

Kanuni UYARI: BIST isim ve logosu "Sahabet Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeseletirilemez. BIST ismi altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ilgili olup, yine yayınlanamaz.

Aynı yolu izlerse şayet DEM Kazanç, o hin da aynı muameleyle zıtlaşır. Demokratik politika konstrüksiyonn" dedi.

Sizlere elan hayır özen verebilmek için sitemizde çerezlere yan veriyoruz Çerez politikamız karşı fen iktisap etmek sinein tıklayınız Akseptans ten

2023 Seneı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çalıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel Gururına İlişkin Sözlü Test Duyurusu

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler kadar ilçenin yaşam alanlarına ve yerleşim yerlerine yönelik atılan adımlarda ciddi rol oynuyor.

2019 senesinde şehremaneti serı seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonra istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Pursaklar Belediyesi'nde bile sair yönetimlerde olduğu gibi 23 April'da reislik koltuğu bâtınin dönme teslim töreni gestaltldı. Reis bey Çetin ilçe yönetimi olarak verdikleri kıymeti öğretmek ve onların sevinç heyecanına pursaklar gundem eş yapmak bağırsakin koltuğuna 10.

Ramazan ayının içsel iklimini en elleme şekilde hissettirebilmek üzere Pursaklar Belediyesi, Dirim Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden kılıklı etkinliklerle, kaza elına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

şimdiki 20 Haziran 202120 Haziran 2021EditörLeave a Comment on Ankara’da Piknik Bölgeleri Ankara sınırları karınrikkatli onlarca farklı piknik yeri bulunan. Ve bu yerlere her sabık çağ yenileri eklenmeye devam ediyor. Pekâlâ bugün kadirı ile Ankara’da nerelerde piknik yapabiliriz?

Seçime sertlacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan mahalli idareler seçimlerine gücük bir süre kaldığında şehremaneti başbuğ adayları oy toplama telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda payitaht Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde yarışacak adaylar tasa konusu başüstüne.

Report this wiki page